Taidemaalauksesta ja muita kinnostavia asioita elämässä

Maalauskurssit

 

 Öljy ja akvarelli lapsille ja aikuisille Nantalissa ja Turussa

Ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi

Jokaiselle joka on valmis pysähtymään, katsomaan tähtiä .. ja miettimään hetken 

kaikkea kaunista mitä maailmassa on, universumin ikuisuutta, luontoa, värejä, taidetta ja muita ihmeitä 

 

Maalauskurssit  Ruotsiksi  i

Åbo svenska arbetarinstitut/Åbo stad/  Kaskisgatan 5, 20700 Åbo 

Taide terapiaa          

Jo ammoisina aikoina huomattiin värien vaikutus ihmiseen. Taide terapiaa käytettiin antiikin egyptissä , intiassa ja kiinassa. Värien tunteminen voi parantaa vain harjoittelulla. Mitä enemmän opimme tuntemaan väreja sitä enemmän huomaamme kuinka luovuuteemme kehittyy.

 

Lasimaalaus

Se soveltuu sekä aikuisille ja lapsille yli 5 v.

Suosituin on taideterapia koska se on luovaa toimintaa. Helpoin muoto on LASIMAALAUS.

Lapselle lasimaalaus on hauskaa puuhaa joko katsella tai maalata itse. Värit ovat vesiliukoisia eikä haise pahalle.  Kaiken mitä voit maalata paperille voit myöskin maalata lasille oman mielikuvituksen mukaan, talo, kukka, aurinko jne.

Aikuiselle lasimaalaus on hyvä tapa rentoutua ja piristää arkea. Ei tarvitse psykoloogin apua vaan voit hoitaa itseäsi maalaamalla. Lasimaalaus on erinomainen apu myöskin tähän.

Aloittaaksesi tarvitset vaan värejä, lasipurkin tai lautasen ja sitten vaan maalaamaan suosikkikuvaasi itsellesi tai ystävällesi

 

 

Tervetuloa meidän kurssille: Opit maalaamaan niitä asioita joita näet ja tunnet

 

Taidemaalari Victoria Yaroshik...."....asun Naantalissa ja olen toiminut taitelijana Suomessa.  Saariston ainutlaatuisuus ja sanoinkuvaamaton tunnelma rauha ja hiljaisuus, olivat lähtökohtana ja perustana monille maalauksille näyttelyssä.

Osa maalauksista  näyttäisi ensi silmäyksellä tavanomaisilta asioilta mutta voivat yllättäen vaikuttaa lapsuuden muistoilta (maagisia hetkiä elämässä). Victoria yrittää kaapata nämä hetket ja jakaa ne yleisön kanssa.

Ennen muuttoa Suomeen opiskelin Pietarissa yksityisoppilaana.kahdessa opistossa. Ensimmäinen oli akateemisella klassisella suuntauksella ja toinen ns. Steinerkoulun periaatteilla toimiva". Pidän myöskin taidekursseja ja opetan ruotsinkilisessä työväenopistossa , ARBIS.